Over mij

Van Hard werken naar werken vanuit mijn hart!

Dit betekent dat ik in mijn leven keuzes heb gemaakt die niet altijd makkelijk waren, maar wel ingegeven werden door mijn hart. Dat zijn niet altijd leuke keuzes! Ik ben opgegroeid met het idee dat het draait om hard werken. Luisteren naar je gevoel en je lichaam, was voor mij iets vreemds. Rennen, vliegen, hollen, haasten… dat was wat ik eigenlijk continue aan het doen was. Altijd voornamelijk met werk bezig, wat ik overigens wel met heel veel plezier deed. Ondertussen probeerde ik zoveel mogelijk kennis te vergaren en rende ik van de ene opleiding naar de andere. Ik kreeg vaak de vraag: “hoe krijg je toch alles voor elkaar?”. Een gezin met 3 kinderen, een drukke baan, een opleiding en heel veel interesses… Hoe dan?! Steeds vaker begon ik mijzelf deze vraag ook te stellen

"Toevallige ontmoeting"

Op een bepaald punt liep ik vast. Precies op dat punt kwam ik via een zakelijk netwerkgesprek "toevallig" in contact met Pepita Luiten, energetisch coach. “Hier moet ik zijn”, dacht en voelde ik gelijk. Tijdens een intensief traject kwam ik er achter dat ik mijzelf onbewust voor de gek had gehouden. Ik stond in de overlevingsstand. Door hard te rennen hoefde ik niet stil te staan bij mezelf, hoefde ik niet echt stil te staan bij wie ik werkelijk ben. Ik was er zelfs bang voor geworden om naar mijzelf te kijken! Onbewuste overtuigingen werden zichtbaar en ik begon te ontdekken dat ik steeds verder van mezelf af was komen te staan. Ik stond zwaar in de "denk modus" en ook daar vocht ik tegen. Ik dacht alle kennis van buiten te moeten halen. Nu weet ik dat het naar binnen gaan, de sleutel is. Alle kennis zit in jezelf.

"Alleengeboren Tweeling"

Dat naar binnen gaan, dat durfde ik dus eerst niet. Ik kwam er al snel achter waarom. Tijdens een familieopstelling kwam aan het licht dat ik in de baarmoeder mijn tweelingbroertje had verloren. De impact op de foetus die achter blijft in de baarmoeder, is enorm. De realisatie voelde in eerste instantie heel raar. Ik was in het geheel niet bekend met dit fenomeen. Nadat ik me verder verdiept had in dit onderwerp, vielen er enorm veel puzzelstukjes op zijn plek. En letterlijk op zijn plek. Ik heb mijzelf opnieuw een plek kunnen geven. Ik heb heel mijn leven het gevoel gehad te falen. Het was mij niet gelukt om mijn broertje in leven te houden. Ik had geleerd mijn gevoel uit te schakelen om dat vreselijke gevoel van verlies niet meer te hoeven voelen. Ik was verrast te vernemen dat ongeveer 10% van de mensen van oorsprong een meerling is en dat het overgrote deel van de mensen dit niet weet. Ook andere symptomen die bij veel alleengeboren tweelingen voorkomen, herkende ik in mezelf. Zoals:

 

· Het gevoel hebben te overleven, in plaats van echt voluit te leven;

· Bang zijn om afgewezen te worden en moeite hebben met loslaten;

· Niet of onvoldoende eigen kwaliteiten zien en benutten;

· Grote behoefte een echte soulmate als partner te hebben.

 

Na al mijn ontdekkingen, ben ik mij nog verder gaan verdiepen in de wereld van bewustzijn en heling. De onuitputtende energie om zoveel mogelijk kennis op te doen, helpt mij nog steeds en vormt nu zelfs een bron van inspiratie. Het mogen bijstaan van mensen die eenzelfde zoektocht wensen, het delen van mijn opgedane kennis, vaardigheden en ervaringen, zorgen ervoor dat ik nog iedere dag verder ontwikkel. Ik geniet intens en gun iedereen zo’n mooi pad.

Veel liefs!

Laura

Verder over mij

♥ Moeder van 3 pubers  
♥ Na een relatie van 24 jaar in 2020 besloten om voor mezelf te kiezen

 Verslaafd aan lezen en chocola
♥ Hardlopen is mijn favoriete vorm van bewegen, naast fietsen, soms yoga en lekker dansen.

 

Achtergrond opleiding

♥   Familieopstellingen - Latitude

♥   Energetisch zelfhelend therapeut - Sensibel

♥   Methode Moeiteloos helen - Marlon Brammer

♥   Kundalini Energy System Facilitator - Pepita Luiten

♥   Training Emotieve Gedragstherapie - Human Touch

♥   NLP Practitioner - Plata 

♥   Post-hbo Loopbaancoaching - Vista nova

♥   Post-hbo Register adviseur duurzame inzetbaarheid

♥   HBO Personeel & Arbeid

 

Wat klanten over mij zeggen:

Blij dat ik heb mogen ervaren dat je met echt doorvoelen van emoties, je zoveel meer kan bereiken dan met het wegstoppen en negeren ervan. Niet langer wegrennen, maar luisteren naar wat het te zeggen heeft. Erg blij met jou als coach daarbij! 
-Patrick Stam-

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb